Professionele ontwerpen voor jouw webshop en bedrijf

Professionele ontwerpen voor webshop en bedrijf

Inhoudsopgave artikel

In de huidige digitale wereld is het hebben van een professioneel ontworpen webshop en bedrijfswebsite geen luxe meer, maar een noodzaak. Het is een essentieel onderdeel van uw merkidentiteit en speelt een cruciale rol in uw online aanwezigheid. In dit artikel zullen we de belangrijkheid van professionele ontwerpen voor uw webshop en bedrijf bespreken, met relevante voorbeelden, case studies en statistieken.

Waarom professionele ontwerpen?

Volgens een onderzoek van Adobe is 38% van de mensen minder geneigd om met een website om te gaan als de inhoud of lay-out onaantrekkelijk is. Dit benadrukt het belang van een professioneel ontwerp voor uw webshop en bedrijfswebsite.

  • Verhoogt geloofwaardigheid: Een professioneel ontworpen website geeft uw bedrijf geloofwaardigheid, wat essentieel is om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen.
  • Verbetert gebruikerservaring: Een goed ontworpen website zorgt voor een soepele navigatie en een betere gebruikerservaring, wat resulteert in hogere klanttevredenheid.
  • Verhoogt conversieratio: Een aantrekkelijk ontwerp kan de aandacht van bezoekers trekken en hen aanzetten tot actie, wat leidt tot een hogere conversieratio.

Het effect van professioneel ontwerp op conversieratio

Een case study van het Belgisch meubelbedrijf illustreert het effect van professioneel ontwerp op de conversieratio. Het bedrijf had een verouderde website met een onaantrekkelijk ontwerp en een ingewikkelde navigatiestructuur. Na het inschakelen van een professioneel ontwerpbureau om hun website te herontwerpen, zag het bedrijf een stijging van 30% in hun conversieratio. De navigatie is intuïtief en de productpagina’s met meubels zijn goed georganiseerd, waardoor klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

grafische branding

Pixonative: meesters in grafische branding

In het landschap van digitale branding zijn er vele spelers, maar Pixonative onderscheidt zich als een toonaangevende brandingstudio. Met een focus op alles, van huisstijl en logo-ontwerp tot het maken van responsieve websites, heeft Pixonative bewezen een vertrouwde partner te zijn voor bedrijven die hun visuele identiteit naar een hoger niveau willen tillen.

Een sterk merk gaat verder dan alleen een gedenkwaardig logo. Het vereist een alomvattende aanpak waarbij elk detail telt. Bij Pixonative begrijpt men dit als geen ander. Als je kiest voor deze branding studio, krijg je de expertise van een grafisch ontwerper die jouw merkverhaal naadloos vertaalt in alle visuele aspecten, van kleurenschema’s tot de lay-out van je webshop.

De digitale wereld is constant in beweging, en merken moeten mee-evolueren om relevant te blijven. Pixonative’s toewijding aan innovatie en kwaliteit zorgt ervoor dat bedrijven niet alleen meekomen, maar echt uitblinken in hun markt. Door samen te werken met een grafisch ontwerper van Pixonative, kies je voor een moderne, professionele uitstraling die de waarden en visie van je bedrijf weerspiegelt.

Statistieken die het belang van professioneel ontwerp onderstrepen

  • Volgens een onderzoek van Stanford University gelooft 75% van de gebruikers in de geloofwaardigheid van een bedrijf op basis van het ontwerp van zijn website.
  • Een studie van Adobe toont aan dat 38% van de mensen stopt met interactie met een website als de inhoud of lay-out onaantrekkelijk is.
  • Volgens een onderzoek van HubSpot oordeelt 94% van de mensen over de geloofwaardigheid van een bedrijf op basis van het ontwerp van zijn website.
    .
Professionele ontwerpen voor jouw webshop en bedrijf

Professionele ontwerpen zijn onmisbaar

Professionele ontwerpen voor uw webshop en bedrijfswebsite zijn essentieel in de huidige digitale wereld. Ze verhogen de geloofwaardigheid van uw bedrijf, verbeteren de gebruikerservaring en verhogen de conversieratio. Een uitstekend voorbeeld van een professioneel ontworpen webshop is Adidas of het Zweedse meubelbedrijf Ikea. Case studies en statistieken onderstrepen verder het belang van professioneel ontwerp. Het is dus van cruciaal belang om te investeren in een professioneel ontwerp voor uw webshop en bedrijfswebsite om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf te laten groeien.

Ontdek meer inspirerende ideeën en tips op Carte-S.

deel dit artikel op je social media